Over Jolanda Jansen

Hi, ik ben Jolanda Jansen, 33 jaar en constant op zoek naar verhalen. 

Natuurlijk lees ik graag boeken, stapels genoeg in mijn huis, maar nog liever ga ik zelf op zoek naar de mooiste verhalen. Dat doe ik voor mijn opdrachtgevers, maar ook in mijn vrije tijd. Op het moment schrijf ik bijvoorbeeld een biografie over een Alkmaarse verzetsheld. Met een beetje geluk komt dit in boek in 2020 nog uit. 

In 2016 ben ik, na een paar jaar op de afdeling persvoorlichting van de gemeente Amsterdam te hebben gewerkt, overgestapt naar het Haagse. Daar ben ik aan de slag gegaan in het campagneteam van de VVD. Van voorlichting en ondersteuning van Amsterdamse bestuurders, stapte ik over naar een landelijke campagne.

In Den Haag heb ik in korte tijd, ontzettend veel geleerd. Kennis die ik graag wilde inzetten voor nieuwe en uitdagende opdrachten. Daarom ben ik na deze campagne naar de Kamer van Koophandel gefietst en JansenPR was een feit.

Vrij snel kon ik aan de slag voor een paar mooie opdrachtgevers, waaronder twee ICT-bedrijven. Mijn feeling voor deze sector bleek goed te zijn en de afgelopen jaren heb ik hierin een goed netwerk van bedrijven, ondernemers, journalisten en vakmedia opgebouwd. Een netwerk die ik graag inzet voor andere ICT-bedrijven, op zoek naar meer publiciteit, want er is vaak zoveel meer te vertellen. 

Kijk voor meer informatie over mij op mijn Linkedin profiel.